Cursusaanbod

Stichting Da Capo heeft diverse lessen op 2 locaties in Apeldoorn:

• Molenstraat-Centrum 1 | Apeldoorn
  • Aristotelesstraat 1005 | buurthuis 1005 | Apeldoorn

Verschillende soorten taallessen op 4 niveaus. Zowel voor analfabete vrouwen, beginners en gevorderden.
Er zijn vier niveaus: 1 (A0), 2 (A1), 3 (A2) en 4 (B1). Binnen elk niveau zijn er verschillende soorten lessen.
Soms ligt de focus op spreken, lezen en schrijven en bij een andere cursus weer op grammatica.

De taallessen die we bieden:

Aan de Molenstraat centrum:

• Niveaugroepen; bij deze lessen werken we met een methodeboek. Niveau 1, 2, 3 en 4
  • Grammatica; op niveau 2, 3 en 4
  • Lezen en schrijven (niveau 2, 3 en 4)
  • Spreken (niveau 1 en 2)

In Zevenhuizen, lokatie 1005

• Groep A voor beginners: maandag van 9.00 - 11.30
  • Groep B voor gevorderden: vrijdag van 9.00 - 11.30

Andere cursussen:

• Aan de slag: een training waarin je leert: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. We begeleiden je naar een leuke activiteit of vrijwilligerswerk. Op vrijdagochtend bij Foenix.
  • Arbeidsmarkt orientatie: leren solliciteren, vacatures zoeken,  gesprekken oefenen etc.  Op dinsdagochtend bij Da Capo Molenstraat centrum.

Zie het lesrooster voor alle lessen en tijden.