Kun je nog niet met de computer werken of wil je meer leren over de computer? Voor migrantenvrouwen heeft Da Capo 2 keer per week inloopspreekuur computerles.

Daar kun je met al je vragen over het gebruik van de computer of tablet terecht. Wil je leren e-mailen? Wil je informatie kunnen opzoeken? Wil je internetbankieren? Of wil je Word of Excel beter leren? Het kan allemaal. Je krijgt informatie op maat.

Voor mensen zonder kennis van de computer werken we met het programma Klik & Tik (met dank aan het taalhuis voor de ondersteuning).

Sportles voor migrantenvrouwen. Het is een combinatie van gym en yoga.

De sportles voor migrantenvrouwen is vorige week gestart. We zoeken nog meer vrouwen die graag willen komen sporten. Het is een les alleen voor vrouwen.
Een combinatie van yoga en gym. Dus wil je fit worden en sterker worden? Meld je dan aan. De les vindt plaats in Tot2021, Molenstraat-Centrum 1 in (het centrum) van Apeldoorn.

Wanneer?
Elke donderdag
Hoe laat? Van 9.30 - 10.45
Je kunt komen vanaf 9:15

Kosten?
€10,00 per maand. Vooraf betalen.
Waar? Stichting Da Capo, Lokaal BG10
Molenstraat-centrum 1 | Apeldoorn

Wat heb je nodig?
Sportkleding (legging, joggingbroek, t-shirt, sportschoenen), handdoek, matje, flesje water.

Meer informatie? bel ons gerust 06-12165718, klik op aanmelden of kom langs op Molenstraat centrum 1

Aanmelden

Cursus "Gezond en actief met Taal": een training waarin je leert: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. We begeleiden je naar een leuke activiteit of vrijwilligerswerk.

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik.
Praten over gezondheid (gezonde voeding, sport)
Praten over zaken als de huisarts, tandarts, verzekering)
Mogelijkheden bekijken voor vrijwilligerswerk/meedoen aan een activiteit of sport

Wil jij meer dan alleen Nederlandse taalles?!
Wil je mensen ontmoeten en Nederlands praten met anderen? We gaan een nieuwe cursus starten.
Daar gaan we eerst kijken wat je leuk vindt om te doen, wat je kan en wat je wil.
Samen zoeken we uit wat er bij jou past.

Ga je meedoen met een activiteit in de buurt?
Wil je aan de slag als vrijwilliger? Wil je een opleiding gaan volgen?
Of is er iets anders wat je leuk vindt?

Je kan bijvoorbeeld helpen bij ouderen in een verzorgingstehuis, in een winkel, met kinderen op school, of in een buurthuis.
Daar kan je koken, kletsen, naaien, muziek maken of iets anders wat je leuk vindt.
Deze cursus duurt ongeveer 3 maanden.

Cursusduur: 15 weken, 2x per week (donderdag en vrijdag)
Locatie: Don Bosco Apeldoorn, Sluisoordlaan 200, 7322 EL Apeldoorn (Routeplanner)

Aanmelden bij de receptie, je kunt ons bellen of klik op aanmelden!

Aanmelden!

Wil je graag weer gaan werken? Vind je het moeilijk om vacatures te zoeken en te solliciteren? Wil je je Nederlands nog verbeteren? Kom dan naar de Cursus Op Weg Naar Werk!

We helpen je met:

• Waar zoek ik vacatures
  • Hoe maak ik een goede CV
  • Hoe schrijf ik een goede motivatiebrief
  • Oefenen voor een sollicitatiegesprek

Wanneer?
Dinsdag van 9.00-11.30.

Kosten?
€10,00 per maand.
Lesmateriaal € 10,00
Waar? Stichting Da Capo, Molenstraat-centrum 1

Meer informatie? bel ons gerust 06-12165718.

Aanmelden!

Kijk voor de soort lessen en tijden die we bieden op het rooster