Cursus "Gezond en actief met Taal"

Cursus "Gezond en actief met Taal": een training waarin je leert: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. We begeleiden je naar een leuke activiteit of vrijwilligerswerk.

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik.
Praten over gezondheid (gezonde voeding, sport)
Praten over zaken als de huisarts, tandarts, verzekering)
Mogelijkheden bekijken voor vrijwilligerswerk/meedoen aan een activiteit of sport

Wil jij meer dan alleen Nederlandse taalles?!
Wil je mensen ontmoeten en Nederlands praten met anderen? We gaan een nieuwe cursus starten.
Daar gaan we eerst kijken wat je leuk vindt om te doen, wat je kan en wat je wil.
Samen zoeken we uit wat er bij jou past.

Ga je meedoen met een activiteit in de buurt?
Wil je aan de slag als vrijwilliger? Wil je een opleiding gaan volgen?
Of is er iets anders wat je leuk vindt?

Je kan bijvoorbeeld helpen bij ouderen in een verzorgingstehuis, in een winkel, met kinderen op school, of in een buurthuis.
Daar kan je koken, kletsen, naaien, muziek maken of iets anders wat je leuk vindt.
Deze cursus duurt ongeveer 3 maanden.

Cursusduur: 15 weken, 2x per week (donderdag en vrijdag)
Locatie: Don Bosco Apeldoorn, Sluisoordlaan 200, 7322 EL Apeldoorn (Routeplanner)

Aanmelden bij de receptie, je kunt ons bellen of klik op aanmelden!

Aanmelden!

Kijk voor de soort lessen en tijden die we bieden op het rooster