Kun je nog niet met de computer werken of wil je meer leren over de computer? Voor migrantenvrouwen heeft Da Capo 2 keer per week inloopspreekuur computerles.

Daar kun je met al je vragen over het gebruik van de computer of tablet terecht. Wil je leren e-mailen? Wil je informatie kunnen opzoeken? Wil je internetbankieren? Of wil je Word of Excel beter leren? Het kan allemaal. Je krijgt informatie op maat.

Voor mensen zonder kennis van de computer werken we met het programma Klik & Tik (met dank aan het taalhuis voor de ondersteuning).

Sportles voor migrantenvrouwen. Het is een combinatie van gym en yoga.

De sportles voor migrantenvrouwen is vorige week gestart. We zoeken nog meer vrouwen die graag willen komen sporten. Het is een les alleen voor vrouwen.
Een combinatie van yoga en gym. Dus wil je fit worden en sterker worden? Meld je dan aan. De les vindt plaats in Tot2021, Molenstraat-Centrum 1 in (het centrum) van Apeldoorn.

Wanneer?
Elke donderdag
Hoe laat? Van 9.30 - 10.45
Je kunt komen vanaf 9:15

Kosten?
€10,00 per maand. Vooraf betalen.
Waar? Stichting Da Capo, Lokaal BG10
Molenstraat-centrum 1 | Apeldoorn

Wat heb je nodig?
Sportkleding (legging, joggingbroek, t-shirt, sportschoenen), handdoek, matje, flesje water.

Meer informatie? bel ons gerust 06-12165718, klik op aanmelden of kom langs op Molenstraat centrum 1

Cursus "Gezond en actief met Taal"

Praten over gezondheid (gezonde voeding, sport) en kennismaken met sport en samen gezond leren koken.
Praten over zaken als de huisarts, tandarts, verzekering)

Wat ga je doen?

• veel Nederlands praten en oefenen
  • korte gesprekken oefenen zoals afspraken maken
  • veel nieuwe woorden leren
  • leren over de gezondheidszorg in Nederland
  • samen gezond koken
  • samen sporten

Deze cursus duurt ongeveer 3 maanden.
Cursusduur: 15 weken

Er start een nieuwe cursus in februari 2020

Locatie: Nog niet bekend.

Aanmelden bij Da Capo, je kunt ons bellen/ appen of klik op aanmelden!

Aanmelden!

Cursus Empowerment en arbeidsmarkt oriëntatie

Wil je graag gaan werken? Maar vind je het moeilijk om vacatures te vinden, een sollicitatiebrief te schrijven en jezelf goed te presenteren? Wil je (meer) werkervaring hebben? En wil je je Nederlands nog verbeteren, en met name vaktaal en vocabulaire die je nodig hebt voor het solliciteren en op de werkvloer.

Dan is de cursus arbeidsmarkt iets voor jou! Je hebt 2x per week les: 1x taalles, en 1x een coaching sessie.
Tijdens de cursus van 3 maanden ga je eerst jezelf goed leren kennen. Wat kan ik? Wat heb ik gedaan? Wat zijn mijn interesses en vaardigheden? Wat wil ik graag beter kunnen? Wie kan mij helpen? Wat is mijn netwerk? Wat voor werk kan ik gaan doen? Hoe gaan mensen met elkaar om op het werk? Is werken in Nederland anders dan in mijn eigen land?

Daarna ga je 3 maanden stage lopen bij een bedrijf om werkervaring op te doen. Wij helpen bij het vinden van een bedrijf of organisatie En we blijven contact houden tijdens de stage om te weten hoe het met je gaat.

Wanneer?
Start februari 2020

Kosten?
€10,00 per maand.

Waar? Stichting Da Capo, Molenstraat-centrum 1

Meer informatie? bel of app ons gerust 06-12 16 57 18.

Aanmelden!

Kijk voor de soort lessen en tijden die we bieden op het rooster