Kookstudio

De kookstudio

De kookstudio is onderdeel van Da Capo activering. Hier ga je samen met andere vrouwen en mannen lekker koken. Elke week wordt er gekookt op maandag en woensdag. Je brengt zelf recepten aan die gekookt worden. Zo leer je ook andere gerechten uit andere landen koken. De maaltijden worden verkocht. Deze mensen vinden het lekker om internationaal te eten. Het is leuk en gezellig om samen te koken! Doe je mee?

Bestellen

Bij de kookstudio komen vrouwen en mannen uit verschillende delen van de wereld samen om te koken. Zij leren Nederlands, maken contacten, delen recepten en doen iets waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden. Jij kunt lekkere maaltijden bestellen en genieten van internationale recepten. Elke week weer iets anders!

Kookworkshops

Af en toe zal de kookstudio een kookworkshop organiseren. Bij deze kookworshops gaat het om wederzijds leren: als deelnemer leer je nieuwe recepten maken van vrouwen die hier experts in zijn en de migrantenvrouwen gaan in gesprek in het Nederlands en leren om aan anderen les te geven.

Afhaalmaaltijden

Bij de Da Capo Kookstudio proeft u gerechten met liefde gemaakt door onze deelnemers met internationale invloeden. Het zijn lekkere en toch verrassend eenvoudige gerechten voor alle gelegenheden, gebaseerd op zowel de nationale als internationale keuken.

Weekmenu ontvangen?