COVID-19

Door de maatregelen rondom het coronavirus is Da Capo gedeeltelijk open en zijn alle taallessen online. Tijdens de lockdown is ons kantoor open en is het mogelijk een afspraak te maken voor een intake.

Wil je Nederlandse les? Neem dan contact op met de taalcoordinator Annette Deelman via taalcoordinator@stichtingdacapo.nl. Zij werkt op woensdag- en vrijdagochtend.

Da Capo is een zeer laagdrempelige organisatie waar vrouwelijke migranten welkom zijn. Sinds 2020 zijn ook mannen in kleine mate welkom voor taallessen. Iedereen is welkom! Taalniveau maakt niet uit. Jong of oud? Geen probleem. Kort of lang in Nederland? Allemaal welkom.

Stichting Da Capo | Apeldoorn

• Taallessen op verschillende niveaus en een taalcafe
  • Leuke leerwerkbedrijven waar vrouwen andere vrouwen ontmoeten, de taal oefenen en nieuwe mensen leren kennen en iets doen wat ze leuk vinden
  • Cursussen met speciale thema's. Houd de website in de gaten voor de huidige cursussen

Prijzen

Da Capo is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Als cursist betaal je zelf een kleine bijdrage voor de lessen. Daarbij is koffie en thee inbegrepen. Je kunt ook betalen de stadspas. Daarmee kun je het lesgeld betalen.

Cursus Taallessen €10,00 euro per maand.
Overige activiteiten zijn gratis:
Fietsles
Taalcafé
Atelier
Kookstudio
Cursussen

Daarbij is koffie en thee inbegrepen. Je kunt ook betalen de stadspas. Zie het rooster voor de cursussen die we geven.