Da Capo ondersteunt Apeldoorns (migranten)vrouwen die geheel of gedeeltelijk buiten de samenleving staan of dreigen te raken. Dit doet zij vanuit de visie dat iedereen een volwaardige plek in de samenleving verdient. Door het aanbieden van activiteiten verbeteren vaardigheden en competenties en worden talenten en interesses ontdekt of opnieuw aangesproken.

Stichting Da Capo | Apeldoorn

  • zorgt ervoor dat (migranten)vrouwen (weer) gaan deelnemen in de samenleving, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk, sport, een hobby, studie of aan de slag te gaan bij een werkgever.
  • maakt zich hard voor die vrouwen die toe zijn aan een nieuwe invulling van hun leven; door leren en werken meedoen in de maatschappij.
  • biedt scholing, vormingsactiviteiten en mogelijkheden om werkervaring op te doen.

  Activiteiten

Rooster

Kijk voor de soort lessen en tijden die we bieden op het rooster.

Speciaal voor moeders met jonge kinderen tussen 0 en 4 jaar heeft Da Capo een kinderruimte. Een groot voordeel voor de kinderen is dat ook zij Nederlands horen en de taal ook beter zullen gaan begrijpen en spreken. En de kinderen kunnen alvast wennen aan een schoolse omgeving, als voorbereiding op peuterspeelzaal of kleuterschool (gratis voor deelnemers).