Activering

Bij Da Capo kun je ook meedoen aan activiteiten. Het is leuk en gezellig om samen met andere vrouwen (en soms mannen) iets te doen. Je kunt meedoen in het naaiatelier of in de kookstudio.

Sociaal Naaiatelier

In het naaiatelier kun je komen om te leren naaien. je krijgt een basiscursus naaien. Maar Da Capo maakt ook produkten voor de verkoop. Als je hebt leren naaien, dan ga je meehelpen bij het maken van die produkten. 

Kookstudio

Hou je van koken? Dan is de kookstudio een leuke plek voor jou! In een groepje kun je op maandag of woensdag koken. Jullie maken maaltijden die worden verkocht. Elke week staat er een ander recept op het menu en die recepten komen van de koks in de keuken. Mensen vinden deze maaltijden heel erg lekker. 

Moestuin

Bij het gebouw van Da Capo is een tuin aanwezig. Deze wordt onderhouden door een groep vrijwilligers. Een gedeelte is siertuin en een gedeelte is moestuin. heb je groene vingers? of wil je meer leren en lekker buiten werken? Kom dan werken in de moestuin!

Handwerkcafe

In het handwerkcafe ga (leer) je haken en breien, maar je oefent ook je Nederlands. Samen drink je koffie, praat je met elkaar, maak je mooie dingen en heb je heel veel plezier.

 Sociaal Naaiatelier    Kookstudio      Moestuin