Sponsors en fondsen

Laat uw sociale gezicht zien; en steun ons!

Ordinair om geld vragen aan bedrijven doen we niet. Toch kan stichting Da Capo in Apeldoorn wel een steuntje in de rug gebruiken.

Vrijwilligersorganisatie Da Capo ondersteunt migranten. We doen dat op verschillende manieren, onder meer door het geven van taallessen. Hoe beter het Nederlands, hoe makkelijker zij deelnemen aan de Nederlandse maatschappij. Taal leren in de praktijk is vaak de beste manier. Daarom zijn er twee leerwerkplaatsen opgezet: een sociaal naaiatelier en een kookstudio voor internationale maaltijden.

Uiteraard krijgt u als bedrijf, wanneer u in ons investeert, een vermelding op onze website. Daarnaast krijgt u als sponsor korting op het moment dat u onze kookstudio inschakelt voor een cateringopdracht. En, ook niet onbelangrijk, omdat wij ANBI-gecertificeerd zijn als goed doel, is uw investering in ons fiscaal aftrekbaar.

Hoe kunt u ons steunen?
We begrijpen dat niet iedereen op dezelfde manier wil of kan investeren in onze stichting. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden:
• een eenmalig bedrag
• een jaarlijkse bijdrage (vriend van Da Capo)
• projectmatige ondersteuning
• Sponsoring van Da Capo in plaats van (kerst-)relatiegeschenken

U kunt contact opnemen met de stichting als U vragen heeft.

Wilt uw bedrijf een financiële bijdrage doen? Dat kan via onze bank (NL96RABO0184866553 tnv Stichting Da Capo ovv van uw bedrijfsnaam) of via de donatieknop 

Wilt u Vriend van Da Capo worden met een jaarlijkse bijdrage? Dat kan via deze pagina