COVID-19

Door de maatregelen rondom het coronavirus is Da Capo gedeeltelijk open en zijn alle taallessen online. Tijdens de lockdown is ons kantoor open en is het mogelijk een afspraak te maken voor een intake.

Wij bieden migrantenvrouwen mogelijkheden om nieuwe competenties en vaardigheden aan te leren.

Stichting Da Capo kiest voor een integrale aanpak en biedt verschillende activiteiten die leiden naar sociale activering en werk. Er wordt zoveel mogelijk tegemoet gekomen aan specifieke wensen en behoeften van deelnemers zodat zij optimaal hun kennis, vaardigheden en talenten kunnen ontwikkelen.

Daarom volgt elke deelnemer een op maat gemaakt en uniek traject.

Deelnemers

Stichting Da Capo
Samen

 

Da Capo Taallessen

Da Capo geeft Nederlandse taallessen in kleine groepen. De lessen worden gegeven door vrijwilligers. Je kunt op elk niveau instromen.

 

Da Capo Vorming

Da Capo vorming schenkt aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van de vrouwen. In kleine stapjes ontdekken wat je al kunt, nog wil leren en wat je wil gaan doen.

 

Da Capo Activering

Het doel van Da Capo is dat (migranten)vrouwen meer gaan deelnemen aan de maatschappij. En helpen ze na een korte cursus of taalstage, verder een vrijwilligersplek te vinden.

Da Capo Atelier

Leerwerkbedrijf Da Capo Atelier, in ons gezellig Atelier toveren we oude en gebruikte materialen en kleding om in leuke en trendy spullen.

 • Activering

  Activering

  Het doel van Da Capo is dat (migranten)vrouwen meer gaan deelnemen aan de maatschappij, en de taallessen en het vormingsprogramma zijn enkele...

  Lees meer...

 • Nederlands leren

  Nederlands leren

  Wil je Nederlands leren? Da Capo geeft taalles.  Taalcursus in groepjes Nederlandse taallessen in kleine vrouwengroepen. Je kunt op elk niveau...

  Lees meer...

 • Sociaal Naaiatelier

  Sociaal Naaiatelier

  Stichting Da Capo wil de vrouwen graag een leeromgeving bieden waar taal leren en meedoen in de samenleving hand in hand gaan. Dat kan middels...

  Lees meer...

 • 135 Deelnemers
 • 40 Nationaliteiten
 • 56 Vrijwilligers

kookstudio | afhaalmaaltijden

Rooster

Kijk voor de soort lessen en tijden die we bieden op het rooster

×

Fout

Captcha plugin niet of niet gevonden. Neem contact op met de websitebeheerder

×

Fout

Captcha plugin niet of niet gevonden. Neem contact op met de websitebeheerder

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.