Nederlands leren

Wil je Nederlands leren? Da Capo geeft taalles. 

Taalcursus in groepjes

Nederlandse taallessen in kleine vrouwengroepen. Je kunt op elk niveau instromen. Ben je een beginner? Dan start je op niveau 1 of 2 (beginners of A1). Kun je nog niet (goed) lezen en schrijven? Dat kun je leren bij Da Capo. Ben je al wat verder met de taal? Dan kun je lessen volgen op niveau 3 en 4 (a2 en B1)

Er zijn verschillende taallessen;

  • algemene lessen met een methodeboek van niveau 1 tot en met 4 (A0 tot B1)
  • lees en schrijflessen
  • lessen met de focus op spreken

Taalles voor mannen

Vanaf september 2020 zijn mannen ook welkom om Nederlands te leren. Er zijn ook taalcursussen voor mannen. Deze taallessen zijn op woensdag- en vrijdagmiddag. Zie het rooster. 

2 locaties
Er zijn taallessen op 2 locaties in Apeldoorn:

 

Taalcafe - Nederlands oefenen

Ook is er een taalcafe. hier kunnen mannen en vrouwen samenkomen voor een kopje koffie of thee en om het Nederlands te oefenen. In een groep ga je praten over allerlei onderwerpen en beetje bij beetje ga je meer gaan begrijpen. Het is erg gezellig en je leert zo nieuwe mensen kennen. 

Locatie

  • Ut Huussie, Havenpark.

Tijd: maandag en vrijdag van 9.30 - 11.30

 

 

 

Rooster

Kijk voor de soort lessen en tijden die we bieden op het rooster.

Speciaal voor moeders met jonge kinderen tussen 0 en 4 jaar heeft Da Capo een kinderruimte. Een groot voordeel voor de kinderen is dat ook zij Nederlands horen en de taal ook beter zullen gaan begrijpen en spreken. En de kinderen kunnen alvast wennen aan een schoolse omgeving, als voorbereiding op peuterspeelzaal of kleuterschool (gratis voor deelnemers).