Meedraaien in een klein naai-atelier

Je kunt in het naai-atelier van Stichting Da Capo komen meehelpen als je van naaien houdt. Maar je kunt het ook komen leren! Stichting Da Capo is een organisatie voor (migranten)vrouwen. Zij kunnen hier komen voor taallessen en activiteiten. Een van de activiteiten is het naaiatelier. Hier kunnen vrouwen het naaivak leren, maar ook meehelpen in de productie die voorhanden is. Dat kan steeds iets anders zijn.

Vind je naaien leuk? Of wil je het leren? Wil je graag met andere vrouwen samen zijn en nieuwe contacten leggen? Kom dan naar het naaiatelier.

Wie zijn wij?
Da Capo is een organisatie voor (migranten)vrouwen. Zij kunnen hier komen voor taallessen en activiteiten. Een van de activiteiten is het naaiatelier.

Werkzaamheden
In het naai-atelier kunnen vrouwen het naaivak leren, maar ook meehelpen in de productie die voorhanden is. Dat kan steeds iets anders zijn.

Wij vragen
Vrouwen die willen leren naaien of al kunnen naaien en dat leuk vinden. Je vindt het leuk om mee te werken aan opdrachten die Da Capo voorhanden heeft.

Wij bieden
Een gezellige groep vrouwen, een veilige omgeving. Een plek waar je kunt oefenen met je taal (als dat nodig is).

Tijdsbesteding
Het liefst minimaal 2 dagdelen in de week. Momenteel is het atelier open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot half 3. Je kunt ook blijven tot half 12 - 12 uur. 

Vaardigheden
Doener Volhoudend Loyaal Energiek Precies Samenwerken Luistert naar anderen Begripvol Vriendelijk Behulpzaam Op anderen gericht Op anderen gericht Creatief.

Reageer op deze vacature!