ANBI Statushouder
Pakket 1
€100,00 euro per jaar.

  • 2 gratis maaltijden van de kookstudio
  • 1x per jaar een bijeenkomst voor Vrienden voor een internationale ontmoeting met een hapje en een drankje en een gezellige activiteit (bijvoorbeeld een film, een diner, een kookworkshop)
  • 10% korting op items uit het naaiatelier

Pakket 2
€200,00 euro per jaar.

  • 4 gratis maaltijden van de kookstudio
  • 1x per jaar een bijeenkomst voor Vrienden voor een internationale ontmoeting met een hapje en een drankje en een gezellige activiteit (bijvoorbeeld een film, een diner, een kookworkshop)
  • 20% korting op items uit het naaiatelier

 

Eenmalig

Wil je eenmalig doneren? Dat kan ook natuurlijk. Klik op de button hieronder, en je wordt doorverwezen naar onze doneerpagina bij Geef.nl. Doneren mag anoniem, maar wij zouden iedereen graag bedanken voor hun bijdrage. 

ONLINE DONEREN

Stichting Da Capo helpt migrantenvrouwen met de geboden activiteiten op weg naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid.
De belangrijkste stap voor alle vrouwen is het leren of verbeteren van de Nederlandse taal. 
Da Capo zet zich in voor alle vrouwen, laag- en hoogopgeleid, met grote ambities of met 
de wens om zelfredzamer te worden in het dagelijks leven. 

Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Marleen Hoogeboom
Projectcoördinator

 

Zoek je leuk en nuttig vrijwilligerswerk in Apeldoorn? Bij Da Capo zoeken we regelmatig vrijwilligers. 

Da Capo bestaat vrijwel geheel uit vrijwilligers. Naast de projectcoördinator zijn er alleen vrijwilligers actief om alle geboden activiteiten vorm te geven. Dus we kunnen jouw hulp goed gebruiken. Vind je het leuk en fijn om anderstaligen en vrouwen die een steuntje in de rug nodig hebben te ondersteunen in hun ontwikkeling en het daardoor kansen te bieden om beter mee te kunnen doen in de samenleving, dan is Da Capo op zoek naar jou! Leeftijd en opleidingsniveau zijn niet belangrijk. Samen bespreken we op welke manier jij Da Capo kunt ondersteunen en hoeveel tijd je hebt.

Wat kun je betekenen voor Da Capo?


Je kunt lesgeven, coachen, je creativiteit kwijt in het atelier, computerles geven, ondersteunen bij de administratie, de PR verzorgen, of stageplekken helpen zoeken. Maar je kunt ook samen met de projectcoördinator nieuwe ideeën voor leerwerkplekken bespreken en opzetten. Alles is bespreekbaar. Je kunt je aanmelden als vrijwilliger door te reageren op een van onze vacatures of door contact met ons op te nemen.

Contact